martes, 5 de mayo de 2015

CULTE A LA PRIMESSA



En l'anterior classe haviem de fer grups Puzzle per a elegir una ideologia de les 6 que s'ens mostraven en un article i més tard exposar-les als nostres companys del grup.

Yo hem vaig decantar per la ideologia del "Culte a la Primessa" perque hem va pareixer un tema prou interesant i que actualment crec que esta manifestantse molt en les dones.

Aquesta ideologia ensenya a percebre e interpretar els cambis corporals al llarg del temps, de esta manera el cos es un element central en esta ideologia, aixi doncs aquest tipus de creencia defen el cos prim per damunt de tots els demes. El considera " el millor" al que tots han de arribar per a estar estèticament perfectes y en bon estat.

DONA PRIMA = COS IDEAL

Es una ideologia prou jove, ja que estes creençes del cos prim s'han anat creant poc a poc per la societat, cada volta hiha mes obsesió per tindre un bon cos, per agradar als demés per el físic, per evitar estar grosses i que els demés puguen burlarse,etc. Abans era al contrari, una dona amb un cos gran, simolitzava que estaba bé , ben alimentada , sana, pero ara es al contrari lo dificil és estar prim degut a la gran accesibilitat al menjar que tenim per sort hui en dia y lo que es realment dificil de aconseguir es el que verdaderament es premia.

Cal dir, que es molt dificil canviar aquesta ideologia sino es canvia el món de la moda, la publicitat, la televisió, les pelicules... ja que açi s'estableix a la dona sexy, atractiva i amb bon fisic com a la dona "triunfadora" en tots els aspectes de la vida, o al menys en dos aspectes com son el laboral i el sentimental. Tot aço te moltissima influència en els adolescents que apleguen a considerar com a prioritaries estes metes.

Crec que s'hauria de canviar la forma de acceptació de les persones i voler-se atal i com se es, o millor encara com la persona es sentisca més còmoda amb si mateixa, sense haver de mirar a un model estètic, en definitiva, fer vore que l'aspecte físic es secundari i que el que verdaderament importa es l'interior.

No hay comentarios:

Publicar un comentario